Social work en Psychologie

Social Work en Psychologie

Jarenlange ervaring

Met veel plezier begeleid ik al jaren studenten die een sociale opleiding of psychologie (BA of MA) studeren. Of het nu gaat om maatschappelijk werk en dienstverlening, social work, human recource management, sociaaljuridische dienstverlening (SJD), sociaal pedagogische hulpverlening (SPH) toegepaste psychologie en psychologie: met al deze opleidingen heb ik ruime ervaring opgedaan. Het sociale vakjargon is mij goed bekend en ik heb ook voldoende kennis van belangrijke methoden en theorieën die binnen het vakgebied belangrijk zijn. Belangrijke sociale en sociaaljuridische ontwikkelingen houd ik bij, zodat ik studenten zo goed mogelijk inhoudelijk adviezen kan geven bij hun afstudeeronderzoeken.

Ieder onderzoek is anders

Studenten kan ik helpen met het afbakenen van een onderwerp, doelstelling en onderzoeksvragen, de theoretische onderbouwing van hun onderzoek, de opzet van het onderzoek, het analyseren van de resultaten, trekken van conclusies en opstellen van aanbevelingen. Dat vind ik leuk om te doen en geeft me veel uitdaging. Graag help ik studenten om te kunnen afstuderen, zodat zij uiteindelijk als sociale professional aan het werk kunnen gaan. Aangezien studenten verschillende achtergronden en verschillende opdrachtgevers en werkgevers hebben, is ieder onderzoek weer compleet anders. Dat daagt mij uit om nieuwe kennis op te doen en studenten zo goed mogelijk te begeleiden.

Neem contact op

Voor elke socialworker en psycholoog in spé

Volg je ook een social work of psychologie opleiding en kom je er niet uit met je afstudeeronderzoek? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Contact

Stuur mij een mail dan neem ik zsm contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.