Bedrijfskunde, Economie en Rechten

Bedrijfskunde, Economie en Rechten

Jarenlange ervaring

Met veel plezier begeleid ik al jaren studenten met een bedrijfskunde, economie of rechten opleiding (BA of MA). Of het nu gaat om management economie en recht (MER), bedrijfskunde, commerciële economie, verandermanagement of rechten: met al deze opleidingen heb ik ruime ervaring opgedaan. Het economische en juridische vakjargon is mij goed bekend en ik heb ook voldoende kennis van belangrijke methoden en theorieën die binnen deze vakgebieden belangrijk zijn. Belangrijke bedrijfskundige, economische en juridische ontwikkelingen houd ik bij, zodat ik studenten zo goed mogelijk inhoudelijk adviezen kan geven bij hun afstudeeronderzoeken.

Iedere student is anders

Studenten kan ik helpen met het afbakenen van een onderwerp, doelstelling en onderzoeksvragen, de theoretische onderbouwing van hun onderzoek, de opzet van het onderzoek, het analyseren van de resultaten, trekken van conclusies en opstellen van aanbevelingen. Dat vind ik leuk om te doen en geeft me veel uitdaging. Graag help ik studenten om te kunnen afstuderen, zodat zij uiteindelijk als professional aan het werk kunnen gaan. Aangezien studenten verschillende achtergronden en verschillende opdrachtgevers en werkgevers hebben, is ieder onderzoek weer compleet anders. Dat daagt mij uit om nieuwe kennis op te doen en studenten zo goed mogelijk te begeleiden.

Neem contact op

Voor elke MER student

Volg je ook een bedrijfskunde, economie of rechten opleiding en kom je er niet uit met je afstudeeronderzoek? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Contact

Stuur mij een mail dan neem ik zsm contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.