Geschiedenis, Internationale betrekkingen, bestuurskunde en veiligheidsstudies

Geschiedenis, Internationale betrekkingen, bestuurskunde en veiligheidsstudies

Jarenlange ervaring

Met veel plezier begeleid ik al jaren studenten bij hun geschiedenis, internationale betrekkingen, bestuurskunde en veiligheidsstudies (BA of MA). Of het nu gaat om geschiedenis, kunstgeschiedenis, bestuurskunde, integrale veiligheidskunde, internationale betrekkingen, politicologie, safety & security management of crisis & security management: met al deze opleidingen heb ik ruime ervaring opgedaan. Niet alleen ben ik zelf historica en kan ik (kunst)historici van huis uit zeer goed begeleiden, daarnaast is het bestuurlijke en politieke vakjargon mij goed bekend en ik heb ook voldoende kennis van belangrijke methoden en theorieën die binnen deze vakgebieden belangrijk zijn. Belangrijke historische, bestuurlijke en politieke ontwikkelingen houd ik bij, zodat ik studenten zo goed mogelijk inhoudelijk adviezen kan geven bij hun afstudeeronderzoeken.

Afbakenen van een onderwerp

Studenten kan ik helpen met het afbakenen van een onderwerp, doelstelling en onderzoeksvragen, de theoretische onderbouwing van hun onderzoek, de opzet van het onderzoek, het analyseren van de resultaten, trekken van conclusies en opstellen van aanbevelingen. Dat vind ik leuk om te doen en geeft me veel uitdaging. Graag help ik studenten om te kunnen afstuderen, zodat zij uiteindelijk als professional aan het werk kunnen gaan. Aangezien studenten verschillende achtergronden en verschillende opdrachtgevers en werkgevers hebben, is ieder onderzoek weer compleet anders. Dat daagt mij uit om nieuwe kennis op te doen en studenten zo goed mogelijk te begeleiden.

Neem contact op

Hulp bij je afstudeeronderzoek
Volg je ook een geschiedenis, internationale betrekkingen, bestuurskunde en veiligheidsstudie en kom je er niet uit met je afstudeeronderzoek? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Contact

Stuur mij een mail dan neem ik zsm contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.