gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Jarenlange ervaring

De laatste jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van hbo (hbo+) verpleegkundigen in opleiding van verschillende hogescholen, waaronder hogeschool Rotterdam NCOI, UMC, hogeschool Utrecht en de Haagse hogeschool. Ik begeleid hen tijdens hun afstudeertraject of het doen van een literatuuronderzoek. Van onderzoeken naar de voedingstoestand bij CVA-patiënten tot de determinanten van arbeidsparticipatie na levertransplantatie. De meest uiteenlopende onderwerpen en onderzoeken komen langs! Daarnaast heb ik ervaring met het begeleiden van studenten fysiotherapie, mondzorgkunde, diëtetiek en huidtherapie. Ook dit betreft de meest verschillende onderwerpen. Het is telkens weer leuk en uitdagend om mij in een nieuw onderwerp in te lezen en hier kennis van te nemen.

SMART doelen en onderzoeksvragen

Veel studenten hebben moeite met het vinden van geschikte publicaties in Pubmed of Cochrane, die hun onderzoek vorm moeten geven, vinden het moeilijk om SMARTE doelen en onderzoeksvragen op te stellen, vinden het lezen en interpreteren van Engelstalige bronnen moeilijk of hebben moeite met het analyseren van de verzamelde informatie en bronnen. Ik kan daar allemaal bij helpen. Ook deel ik de opdracht in kleine stapjes in, zodat het overzichtelijk en gestructureerd blijft en studenten het overzicht behouden. Ik breng structuur aan en geef gericht huiswerk, zodat in stapjes en met mijn begeleiding toegewerkt wordt naar het eindresultaat.

Neem contact op

Hulp bij je afstudeeronderzoek
Loop je vast met je afstudeeronderzoek, weet je niet waar je moet beginnen of ben je het overzicht kwijtgeraakt? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Contact

Stuur mij een mail dan neem ik zsm contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.