lerarenopleiding

Lerarenopleidingen

Diverse scriptiebegeleiding

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier veel leraren geholpen met de afronding van hun tweede- of eerstegraadsopleiding. Het schrijven van de scriptie en het onderzoek doen, hebben veel impact, omdat het altijd onderzoeken zijn die op de school of de eigen klas moeten worden uitgevoerd. Dat naast het lesgeven en de tijd die dit aan voorbereidingen en verplichtingen kost. Dat kost veel tijd en veel leraren lopen tegen de nodige problemen aan bij het opzetten en afbakenen van het onderzoek, het onderbouwen van het onderzoek met theorie en het analyseren van de resultaten. Ik heb uiteenlopende studenten geholpen. Allemaal leraren die op mbo scholen en op havo/vwo scholen werken en die bijvoorbeeld Duits, Wiskunde, Aardrijkskunde, Nederlands, Engels, Frans en Maatschappijleer geven.

Gekwalificeerd docent

Daarnaast heb ik ervaring met studenten die een verdiepende hbo+ of master opleiding volgen binnen het onderwijs. Te denken valt aan masteropleidingen pedagogiek, contextuele benadering, en leren en innoveren.
Al deze leraren heb ik geholpen met de theoretische onderbouwing van hun praktijkonderzoek, de opzet van het onderzoek in de klas of op school, het analyseren van de resultaten, trekken van conclusies en opstellen van aanbevelingen. Dat vind ik leuk om te doen en geeft me veel uitdaging. Net zoals deze leraren er voor hun leerlingen zijn, wil ik hen goed helpen, zodat zij hun diploma halen en als gekwalificeerd docent voor de klas mogen staan. Aangezien het leraren zijn met verschillende achtergronden en die werkzaam zijn op verschillende scholen in Nederland, is ieder onderzoek weer compleet anders

Neem contact op

Voor hulp in het afstuderen

Volg je ook een tweede- of eerstegraadslerarenopleiding of een verdiepende master binnen het onderwijs en kom je er niet uit met je afstudeeronderzoek? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Contact

Stuur mij een mail dan neem ik zsm contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.