recensies2

Recensies

Een greep uit 2018

Colette heeft maar een half woord nodig en begrijpt dan precies wat je bedoelt en vult je aan en helpt je precies waar je het net even nodig hebt. Ze weet van een onsamenhangende en ongestructureerde tekst een mooi en kloppend verhaal te maken. Ze heeft een positieve en zeer motiverende uitwerking op mij en heeft mij door mijn scriptie dipjes heen kunnen trekken. Ze komt altijd haar afspraken na en verdiept zich in het onderwerp en de tekst waardoor ze ook goede inhoudelijke adviezen kan geven. Ze kijkt ook verder dan alleen een stukje tekst en denkt met je mee. Kortom, ze is gewoon een top coach!!!

 • Ik kan Colette bij iedereen aanbevelen. Ze is snel accuraat, houdt zich aan de afspraken en heeft enorm veel kennis die ze heel goed voor jou weet in te zetten. Daarnaast erg betrokken en toegewijd. Ik kan zeker zeggen dat ik het niet gered zou hebben zonder haar. Het resultaat van mijn scriptie was dan ook een hele dikke 7! Als ik Colette zou moeten beoordelen dan krijgt ze een dikke 8! Wanneer ik een negatief punt zou moeten noemen zou dat haar volle agenda zijn dus wees er snel bij!

  Reinier Student
 • Ik heb de hulp van Colette als erg fijn ervaren. Er werd snel gereageerd op mijn vragen en er werd naar mijn idee veel aandacht aan mij besteed. De prijs/kwaliteitsverhouding is daarom naar mijn mening heel erg goed! Ik heb betere begeleiding gekregen van haar dan van mijn begeleider op school.

  Ietje Hoeben Studente Volwassenonderwijs Tilburg
 • Heel erg positief over colette, Ze heeft, ondanks dat ze het druk had, toch tijd voor mij vrijgemaakt. Dankzij haar heb ik goede feedback gekregen en begreep ik eindelijk hoe ik mijn scriptie vorm moest geven. Ik kwam er zelf echt niet meer uit. Professioneel en je krijgt veel terug voor je geld. Een aanrader voor scriptiehulp van elk onderwerp!,Heel erg positief met colette, Ze heeft, ondanks dat ze het druk had, toch tijd voor mij vrijgemaakt. Dankzij haar heb ik goede feedback gekregen en begreep ik eindelijk hoe ik mijn scriptie vorm moest geven. Ik kwam er zelf echt niet meer uit. Professioneel en je krijgt veel terug voor je geld. Een aanrader voor scriptiehulp van elk onderwerp!

  Student Hogeschool Utrecht
 • Nadat ik eerder al de hulp van Colette inschakelde bij mijn bachelor scriptie, heb ik haar hulp opnieuw gevraagd bij het schrijven van mijn master scriptie. Zij wist mij opnieuw erg goed te helpen bij alle facetten van het onderzoek. Haar adviezen zijn kritisch, maar tegelijkertijd erg opbouwend en geven je net het zetje in de juiste richting dat je nodig hebt. Daarnaast was Colette ook erg meedenkend bij het inplannen van haar hulp en toonde zij zich altijd bereid om buiten ingeplande uren om even mee te denken, zodat ik weer verder kon. Ik kan iedereen die vastloopt bij zijn scriptie dan ook zeker aanraden om gebruik te maken van haar diensten. Colette, bedankt!

  Stef Student
 • De service die collette levert kan ik omschrijven als: customer, friendly, support, innovative, positive, precise, timely en samenvatten als een enthousiast taalwonder en alles coach. Bij het doen van onderzoek voor mijn scriptie was alles even interessant en belangrijk. Colette luistert naar de problematiek waar ik mee worstelde en zorgde voor structuur en focus in de aanpak wat voor rust zorgde en perfect voor mij paste (kleinere brokken uitschrijfwerk tot soms advies om een hoofdstuk te laten rusten). De vaste afspraken, zowel telefonisch als via mail waren altijd op tijd en waar nodig was er flexibiliteit mogelijk als ik dat tijdig liet weten. Colette heeft de vaardigheid om het op een zodanige manier uit te leggen of zeer kritische vragen te stellen zodat ik er altijd mee aan de slag kon. Naast feedback over aanpak het onderzoek heeft ze mij ook ondersteund met taal i.v.m. mijn dylexie. Colette coacht als kennisexpert voor onderzoek met oog voor de persoon zelf, anticipeert daarop zodat het maatwerk; perfect aansluit en laat je elke keer weer leren zodat je zelf steeds meer vorderingen maakt.

  Helga Studente
 • Nauw betrokken, flexibel, meedenkend en meelevend, zo heb ik Colette ervaren. Voor mijn hbo opleiding moest ik alleen nog een plan van aanpak maken voor een onderzoek. Ik twijfelde om dit af te maken. Eenmaal besloten dit toch te doen wilde ik hulp hierbij, omdat vanuit het onderwijs weinig was aangereikt. Al snel viel de advertentie van Colette op. Na het sturen van een bericht kreeg ik vrij snel een bericht terug van Colette. Hierin had ze uitleg gegeven over haar werkwijze. Hierna hebben wij een contactmoment ingepland. Tijdens onze eerste contact heb ik uitleg gegeven over mijn opdracht, ik merkte dat Colette mij na twee zinnen al begreep. Ze dacht met mij mee en keek of dit in mijn mogelijkheden paste. Hierna kreeg ik wat huiswerk mee waarmee ik goed uit de voeten kon komen. Ondanks dat ik thuis wat beperkingen had bleef Colette mij goed ondersteunen en motiveerde mij enorm. De feedback die zij mij leverde was voor mij van grote waarde. Naast haar feedback keek ze ook de spelling en grammatica na. Dit vond ik zelf erg prettig. In de laatste week merkte ik dat ik meer moest sparren met Colette, hier plande ze extra tijd voor mij in, zelfs op de momenten die niet binnen haar gebruikelijke tijden waren. Hier ben ik haar enorm dankbaar voor. Ik heb deze opdracht gehaald en nu mijn hbo diploma. Colette super bedankt dat je zo nauw betrokken was bij mijn opdracht. Ik heb de samenwerking echt als zeer positief ervaren. Zelfs na het behalen van de opdracht laat je wat van je horen. Dit waardeer ik enorm!!

  Vianen Studente
Contact

Stuur mij een mail dan neem ik zsm contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.